Getafix tiedottaa

Työpaikkailmoitus

Tietoturvaan liittyviä uutisia

Riski kiristyshaittaohjelman kohteeksi joutumisesta on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Uusi ohjeemme antaa neuvoja tilanteessa, jossa kiristyshaittaohjelma uhkaa organisaation toimintaa.
Uusi kyberharjoitusten skenaariopankki -palvelumme sisältää aiemmin julkaistuja ja uusia skenaarioideoita kyberharjoituksen suunnittelun tueksi. Skenaariopankin tarkoitus on helpottaa harjoituksen ideointia ja sisällön suunnittelua.
Kriittinen haavoittuvuus Confluence Server ja Data Center -tuotteissa mahdollistaa komentojen suorittamisen etänä ilman tunnistautumista. Haavoittuvuutta on jo hyödynnetty maailmalla. Atlassian suosittelee asentamaan päivitykset ja rajoittamaan haavoittuvuuden hyväksikäyttömahdollisuuksia rajaamalla haavoittuvien tuotteiden näkyvyyttä julkiseen verkkoon.
FluBot-haittaohjelmaepidemia on hiljentynyt. Haittaohjelma ajettiin alas kansainvälisessä poliisioperaatiossa, eikä haittaohjelman käyttämä infrastruktuuri ole tällä hetkellä aktiivinen. Tekstiviestitse levitettäviä haittaohjelmia voidaan nähdä uudelleen tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä syytä varoitukseen ei ole.
Microsoft Support Diagnostic Tool -diagnostiikkatyökalusta on paljastunut nollapäivähaavoittuvuus, joka mahdollistaa komentojen suorittamisen etänä haitallisten Microsoft Word -dokumenttien avulla. Microsoft julkaisi 14.6. päivityksen haavoittuvuuteen, joka on syytä asentaa viipymättä.

G30 tiedottaa