Elinkaaripalvelut

G30 Finland tarjoaa asiantuntevat it-palvelut yritysten tarpeisiin. Elinkaaripalvelumme huolehtivat siitä, että ohjelmistot ja laitteet toimivat moitteettomasti ja tukevat liiketoimintaasi. It-ulkoistus voi tuoda yrityksellesi huomattavia säästöjä, kun resursseja vapautuu muuhun tekemiseen, eikä tietotekniikasta tarvitse murehtia. Yksilöllisesti suunnitellut laite- ja ohjelmistokokonaisuudet tehostavat myös päivittäistä tekemistä.

Keskity olennaiseen – me huolehdimme tekniikasta

Elinkaaripalvelumme kattavat halutessasi kaikki yrityksesi ICT-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvät vaiheet: laitteiden hankinnan, asennukset ja ylläpidon. Palvelupaketti suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksen tarpeita myötäillen. Kauttamme saat kaikki tarvittavat it-palvelut, olipa kyseessä sitten atk-tuki, tietokonehuolto tai laitehankinta.

It-ympäristö liiketoiminnan tukena

Vakioimme työasemat yrityksellesi yksilöitynä palvelukokonaisuutena. Osallistumme laitteiden hankintaan määrittelemällä yhteistyössä kanssasi, millaiset laitteet ja ohjelmistot palvelevat parhaiten liiketoimintaasi. Huolehdimme laitteiden hankintaprosessista ja logistiikasta sekä asennamme laitteet moitteettomaan käyttövalmiuteen.

Oikeat laiteratkaisut tehostavat toimintaa

Vakioinnin tavoitteena on muodostaa yhtenäinen ja helposti hallittava laitekokonaisuus – laitteesta riippumatta. Kokoonpanoja voidaan määritellä yksi tai useampi yrityksesi tarpeiden mukaan. Paremman käytettävyyden myötä työskentely tehostuu, ylläpito helpottuu ja mikä parasta, kustannustehokkuus paranee ja saavutat säästöjä. Ylläpidon kannalta yhtenäisen laitteiston asennukset, päivitykset ja muutokset ovat huomattavasti vaivattomampia kuin jokaiselle laitteelle erikseen tehtävät toimenpiteet.

Ylläpito- ja tukipalvelut mutkattomasti

Laitteiden ja ohjelmistojen päivitys sekä atk-tuki hoituvat meiltä vaivattomasti. Olemme apunasi kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja ratkaisemme ne mahdollisimman nopeasti. Kun laitteet ovat elinkaarensa päässä, kierrätämme ne tietoturvallisesti ja ympäristöarvoja myötäillen.

Mitä hyötyä elinkaaripalveluista on yritykselleni?

• Saat arvokasta tietoa laitteidesi kunnosta ja elinkaaren vaiheesta
• Neuvomme, milloin laitteet ja ohjelmistot kannattaa uusia
• Voit ottaa käyttöön uusinta ja innovatiivisinta teknologiaa
• Säästyt yhteensopivuus- ja turvallisuusongelmilta
• Saat luotettavat ylläpitopalvelut ja oikeat varaosat
• Pidennät laitteidesi elinikää
• Laitteesi pysyvät ajan tasalla, suorituskykyisinä ja toimintakunnossa
• Henkilöstösi pystyy vastaamaan tarpeisiisi nyt ja tulevaisuudessa

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Kun haluat ulkoistaa yrityksesi it-palvelut osittain tai kokonaan, on Getafix Oy luotettava kumppani. Palvelemme paikallisesti parin kymmenen asiantuntijan voimin ja valtakunnallisesti G30-ketjun kautta (yli 230 asiantuntijaa). Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin räätälöidään saumattomat it-palvelut yrityksesi tarpeisiin. Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla (myynti@getafix.fi) tai puhelimitse numerosta 020 7411 451.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.