ICT-asiantuntijapalvelut

Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme (IT=tietotekniikka/C=tietoliikenne) ovat palveluksessasi.
Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijatehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Yrityksesi joustava kumppani

Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen.
Ota käyttöön ja kehitä yrityksesi ICT-järjestelmiä hallitusti asiantuntijan opastuksella. Kerro meille tilanteesi ja palvelutarpeesi. Huippuasiantuntijamme räätälöivät yrityksesi näköisen kokonaisuuden, alan parhailla työkaluilla. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat yrityksesi käyttöön vankkaa ICT-asiantuntemusta ja vaatimustesi mukaisia palveluvaihtoehtoja.


Esimerkkejä asiakkaistamme ja sopimuksistamme:

Esimerkki pientoimisto : Viisi työasemaa, palvelut pilvestä, etätarkistus tai lähituki kerran kuukaudessa sekä muulloin vikatilanteissa tarvittaessa.

Esimerkki pk-yritys: Palvelin, 20 työasemaa, verkko ja muutama oheislaite + mobiililaitteet. IT-ympäristön sisältäen ServiceDesk-tuen (etätuen), lähituen joka toinen viikko (tai vikatilanteissa useammin), raportoinnin, ympäristön kehittäminen.

 

Esimerkki tytäryhtiö: Muutamia palvelimia ja useita kymmeniä työasemia, oheislaitteita, mobiililaitteista. Kansainvälisen yrityksen IT-ylläpito Suomessa, sisältäen ServiceDesk-tuen (etätuen), lähituen päivä viikossa, työnjohdon, raportoinnin, ympäristön kehittämisen ja kvarttaalitapaamiset.

Esimerkki tuotantolaitos: Laaja laiteympäristö. Kansainvälisen yrityksen IT-ylläpito on ulkomailla, mutta Getafix hoitaa Suomen toiminnot. Sisältäen ServiceDesk-tuen (+etätuen), lähituen 2-3 päivää viikossa (tarpeen mukaan), työnjohdon ja raportoinnin, ympäristön kehittämisen ja kvarttaalitapaamiset.

Esimerkki isompi tuotantolaitos: Laaja laiteympäristö, useita satoja työasemia, satoja automaation PC-laiteympäristöjä. Kansainvälisen yrityksen IT-ylläpito on ulkomailla, mutta Getafix:n IT-asiantuntijat hoitavat Suomen laitoksen tietohallinnon. Asiakaskohtainen ServiceDesk -palvelu, useita IT-asiantuntijoita täysipäiväiseti asiakkaalla päivittäin, 24/7-vikapäivystys iltaisin, öisin ja viikonloppusin.

Huom. Getafix palvelumalli skaalautuu täysin asiakkaan tarpeeseen !

Kaikki vaihtoehdot sisältävät nimetyn palvelupäällikön sekä asiakkaan ympäristön  tunteivat IT-asiantuntijat/lähitukihenkilöt.
Getafix Oy on tuotteistanut myös erilaisia ratkaisuja, jotka ovat hankittavissa myös erikseen (sähköpostipalvelut, varmistuspalvelut, palomuuripalvelut, tulostuspalvelut yms.)


Ylläpidon palvelumallit
Ylläpidämme asiakkaidemme tietojärjestelmiä kokonaisvaltaisesti tai sopimuksen mukaan. Pidämme ohjelmistot ja lisenssit ajantasalla, huolehdimme laitteistojen kokonaisvaltaisesta toimivuudesta sekä pidemmällä aikavälillä kehitämme asiakkaiden tietojärjestelmiä toiveiden mukaiseksi.
Asiakkaamme voivat luottaa tietotekniset asiat meille ja keskittyä omaan liiketoimintaansa.

ICT-asiantuntijapalvelut

Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi.
Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijan tehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Yrityksesi joustava kumppani

Kun on aika päivittää yrityksen it-ympäristöä tukemaan paremmin liiketoimintaasi, kannattaa ottaa apuun kokenut it-konsultti. Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen. It-tukihenkilömme ovat apuna käyttöönotossa sekä neuvovat järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa tarvittaessa jatkossakin.

Vankkaa ICT-asiantuntemusta vaativiinkin projekteihin

Huippuasiantuntijamme räätälöivät yrityksesi näköisen kokonaisuuden, alan parhailla työkaluilla. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat yrityksesi käyttöön vankkaa ICT-asiantuntemusta ja vaatimustesi mukaisia palveluvaihtoehtoja. It-konsulttimme auttavat toimivan kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kokeneet it-tukihenkilömme ovat apunasi myös käyttöönoton jälkeen ja auttavat muun muassa ylläpidossa ja käyttöön liittyvissä asioissa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:
• ICT-asioihin liittyvä konsultointi
• Järjestelmien suunnittelu ja toteutus
• Neuvonta ja koulutus
• Pitkät projektit
• Yksittäiset toimeksiannot

Palvelut

Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuksien tehokkaaseen tuottamiseen ja hallintaan . ICT-YMPÄRISTÖ LIIKETOIMINNAN TUKENA...

Kokonaisvaltaiset ICT-asiantuntijapalvelut

Huolehdimme asiakkaan tietotekniikan toimivuudesta mahdollistaen parhaan mahdollisen hyödyn liiketoiminnalle. Näin IT on tukena, ei rasitteena liiket...

Ylläpito – ja asiantuntijapalvelut

Ketterät huippuosaajat käyttösi päivittäisten ict-rutiinien hoitamiseen ja -kehitysprojekteihin ...

Tietoturvapalvelut

Varmuuskopiointi, tuotteet, kartoitus, suunnittelu, käyttöönotto, ohjeistus ja konsultointi. ...

IT laite ja -tarvikehankinnat

Tarjoamme asiakkaalle joustavan tavan hankkia tietotekniikkatuotteita ja -ratkaisuja. Voimme myös toimia asiakkaan edustajana hankittaessa palveluja...

Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Oikeat laitteet oikeaan tehtävään voi tuoda mittavat säästöt vuositasolla....

ICT-infra palvelut

Tarpeidesi mukaan, tarvitsetpa sitten ympäristösi ICT-ylläpitoa, projektikohtaista asiantuntijapalvelua tai vaikka kumppania koko ict-infran ulkois...

Rahoituspalvelut

Kauttamme saa myös leasing-sopimukset jopa 60 kuukauden ajalle....

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.