Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

Tarkasta luottokorttilaskusi nettiostosten jälkeen. Älä anna sovelluksille tarpeettomia oikeuksia. Siinä 2018 esiin nousseita yksityishenkilöiden turvallisuusratkaisuja, jotka eivät 2017 yltäneet TOP 5 -listallemme. Uhat ja ratkaisut yksityishenkilöille sekä organisaatioille ovat osa Tietoturvan vuosi 2018 -katsaustamme, mutta ne pätevät myös vuonna 2019. Organisaatioiden TOP 5 julkaistaan 18.1.2019
Office 365 -tietojenkalastelun tavat ovat monipuolistuneet. Joulukuussa uutena Office 365 -tunnusten kalasteluilmiönä käytettiin murrettuilla tunnuksilla Sharepointiin luotuja linkkejä. Aurinkoisempaa säätä kyberilmastoon tuo verkkojen parempi toimivuus vakavien häiriöiden keston lyhennyttyä.
Jarkko Saarimäen katsaus tietoturvan vuoteen 2018 tiivistää Kyberturvallisuuskeskuksen johtajan ajatukset kuluneesta kybervuodesta. Kyseessä on pääkirjoitus Tietoturvan vuosi 2018 -katsauksestamme, jonka julkaisemme kokonaisuudessa tammi-helmikuun vaihteessa.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.