Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

Kyberturvallisuuskeskukseen tulleiden kalasteluilmoitusten seasta esiin nousi tapaus, jossa kalasteluportaali muutti muotoaan potentiaalisen uhrin saaman sähköpostin perusteella. Portaalissa oli valmiiksi mallinnettuna suurimpien postitarjoajien kirjautumissivuja. Lisäksi myös Google Translaten "Käännä verkkosivu"-toimintoa käytetään kalasteluissa avuksi.
Verkkotunnuspäätteitä kaupitellaan aktiivisesti ja säännöllisin väliajoin jopa aggressiivisesti. Kannattaa miettiä etukäteen, mitä verkkotunnuspäätteitä tarvitsee tai haluaa itselleen tai yritykselleen. Helpointa on rekisteröidä kaikki haluamansa verkkotunnuspäätteet saman verkkotunnusvälittäjän kautta. Internetissä voi käyttää useita satoja eri verkkotunnuspäätteitä, eikä kaikkia ole suinkaan tarkoituksenmukaista rekisteröidä itselle.
Useiden eri valmistajien PDF-lukijoiden varmenteiden tulkinnassa on ilmennyt haavoittuvuuksia. Haavoittuvuudet mahdollistavat digitaalisesti allekirjoitetun PDF-tiedoston sisällön muokkaamisen ilman, että sovellus varoittaa asiasta. Haavoittuvuuksia on paikattu päivityksin, mutta kaikista sovelluksista ei löydy kattavaa suojaa hyökkäystapoja vastaan.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.