Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

Mikäli epäilet olevasti tietoturvaloukkauksen kohde, saat epäilyttävää sähköpostia tai oudon tekstiviestin, voit lähettää viestit tutkittavaksi Kyberturvallisuuskeskukseen. Viestin lähettäminen täytyy tehdä niin, että kaikki tieto jota viestistä on mahdollista saada irti, välittyy myös sitä tutkivalle henkilölle. Tutkittavaksi tarkoitetun viestin oikeellisuuden ja tiedon säilymisen samanlaisena vastaanottajalle asti voi varmistaa antamillamme ohjeilla.
Verkkopalvelujen tarjoajana varmasti haluat, että asiakkaiden henkilötiedot eivät vuoda palvelusta ja että palvelujen käyttö on helppoa. Aiemmin on voinut tuntua hankalalta hankkia palveluita, joilla asiakas tunnistetaan verkkopalvelussa. Nyt tunnistuspalveluiden hankkiminen on aiempaa helpompaa ja voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden tunnistautua turvallisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Yritykselle suojattavien kohteiden tunnistaminen on tärkeää. Se on myös yksi tehokkaan suojautumisen mahdollistaja. Monimutkaisten eristettyjen verkkojen eristys ei aina ole niin hyvällä tasolla kuin on suunniteltu. Kyberturvallisuuskeskuksen Toteutettavuustutkimus testasi ja kehitti menestyksekkäästi uusia ketteriä ja skaalautuvia menetelmiä näiden osa-alueiden parantamiseksi.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.