Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

Euroopan lääkevirastoon ja tietoturvayhtiö FireEyeen kohdistuneet vakoilutapaukset herättivät huomiota ja toivat marraskuun kybersäähän salamoita. Pientä poutaa saatiin, kun poistimme Emotet-haittaohjelmaan liittyvän varoituksen.
Tietoturva on oleellinen osa kodin älylaitteiden turvallista käyttöä ja sujuvaa toimivuutta. Uudet tietoturvalähettiläämme - turvalistit - pohtivat uusilla videoilla tavallisia kodin tietoturvakysymyksiä ja ratkaisevat niitä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
IT-infrastruktuurin keskitettyyn valvontaan ja hallintaan käytetystä SolarWinds Orion Platform -hallintatyökalusta on löydetty tunkeutumisen mahdollistava takaovi. Hallintatyökalussa on myös ohjelmointirajapinnan tunnistautumisen ohittamisen mahdollistava haavoittuvuus.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.