Isoja säästöjä kokonaisuunnittelulla

Tulostuspalvelut
IDC:n tutkimuksen mukaan tulostamisen kustannukset voivat olla yrityksen toimialasta riippuen jopa 1-3% liikevaihdosta. Yhtenäistämällä yrityksesi tulostusasiat tehostat toimintaasi ja säästät selvää rahaa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sujuvaan tulostamiseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeidesi mukaiset laitteet, tuotteet ja palvelut yrityksesi tulostusympäristön yhdenmukaistamiseen ja tehokkaaseen kustannusten hallintaan.
Tarvitsetko apua tulostusviidakon järkeistämiseen? Meiltä saat laajan valikoiman laitteita, tuotteita ja valmiita pakettiratkaisuja kaikkeen tulostamiseen. Mikä tulostustapa soveltuu parhaiten yrityksesi toimintatapoihin? Meiltä löydät niin pienet henkilökohtaiset laitteet, mobiilitulostuslaitteet, A3-monitoimilaitteet kuin suurkokotulostimet. Tarjoamme käyttöösi myös monipuolisia turvatulostusratkaisuja.

Näe kokonaisuus ja tehosta toimintaasi
Olennaista tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa on tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Tulostusympäristön järkeistämisen myötä säästät kustannuksissa ja huomioit samalla ympäristötekijät. Parannat työtehoa, vapautat resursseja ja vähennät tarpeettomia käyttökatkoja. Kun yhtenäistät yrityksesi tulostimien, kopiokoneiden, faksien ja monitoimilaitteiden kokonaisuuden, voit säästää jopa 30 % vuosittaisista tulostuskuluista.

Ota yhteyttä ja anna meidän tehdä työ puolestasi! Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarvettasi vastaavat laitteet ja oikeat tulostuspalvelukokonaisuudet.

Getafix Oy on Lexmark Business Solution –kumppani eli jälleenmyynnin lisäksi asennamme, perehdytämme ja vastaamme laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Tulostuspalvelusopimukseen kuuluu myös värikasettien toimitus eli yrityksen vastuulle jää vain tulostusmateriaalin hankinta.

SolutionsAdvantage_Logo

Voimmeko auttaa?

Jätä viesti tai kysy lisätietoja palvelutarjonnastamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.