Hyvä asiakkaamme,

Kesän lämmössä haluamme lähettää teille aurinkoisen tervehdyksen koko Getafixin tiimiltä! Louhi Net Oy hankki omistukseensa viime marraskuussa Getafix Oy:n koko osakekannan. Olemme osa 100% suomalaisessa omistuksessa olevaa konsernia, mikä on meille tärkeä asia. Tulemme jatkamaan edelleen erillisenä yhtiönä.

Kevät onkin ollut meille uuden alun aikaa ja olemme innoissamme. Ennen kaikkea haluamme kiittää teitä, uskolliset asiakkaamme, että olemme saaneet palvella teitä.

“Olen ylpeä osaavasta henkilöstöstämme, jonka ammattitaito ja intohimo näkyvät kaikessa tekemisessämme”, toteaa Getafixin toimitusjohtaja Mika Paavola.

“Heidän ansiostaan ja uuden omistuksen myötä voimme luvata teille entistäkin parempaa palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän tarpeisiinne. Tarkoituksenmukaisuus on kantavana arvonamme palveluja toteuttaessamme”, jatkaa Paavola.

Operatiivinen johtaja Mika Linna on hiljattain liittynyt luotsaamaan Getafixin toimintaa, haluten jatkaa Getafixin kestävää asiakasyhteistyötä.

“Asiakkaamme ovat useimmiten pitkäaikaisia ja heiltä tulee paljon positiivista palautetta henkilökunnan asenteesta ja osaamisesta”, toteaa Linna.

Hänelle tärkeää on asiakassuhteiden kehittäminen. Getafixilla haluamme tarjota luotettavaa palvelua ja turvallisia, moderneja IT-ympäristöjä omaa liiketoimintaansa kehittäville asiakkaille. Linna on tehnyt urallaan paljon erilaisia IT-hankkeita ja työskennellyt näissä hankkeissa tiiviisti b-to-b asiakkaiden, tukkureiden ja valmistajien kanssa.  Tästä kokemuksesta olemme saaneet hyvän lisän asiakastyöhön.

“Getafix on asiakaslähtöinen ja vastuullinen ICT-kumppani, joka kehittää jatkuvasti palveluitaan, asiakasyhteistyötä ja osaamistaan. Paljon tapahtuu erityisesti asiakkaiden suuntaan, mutta on myös sisäisiä projekteja meneillään”,  Mika Linna jatkaa.

“Odotamme kesälaitumilta paluuta innolla, sillä uusia, innovatiivisia palveluja on valmisteilla. Tekoälyn kehitys on huimaa ja olemme panostaneet siihen liittyvän osaamisen kehittämiseen – toivottavasti myös tekin. Se mahdollistaa aivan uuden tuottavuusloikan mutta luo myös uusia riskejä”, täydentää Mika Paavola syksyn kehitysnäkymiä.

Paavola myös muistuttaa, että tekoälyn saralla onkin vasta nähty jäävuoren huippu. Mikäli tekoälyä haluaa hyödyntää liiketoiminnassaan, niin oman datan pitäminen järjestäminen ja sen saatavuudesta huolehtiminen on työtä, jota kannattaa aloittaa viimeistään nyt.

Elokuussa Getafix avaa myös täysin uudistuneet verkkosivut, jotka heijastavat brändimme uutta ilmettä ja sisältävät uusia asiointia helpottavia elementtejä. Pysykää kuulolla! Tiivistämme myös verkkosivujen alustojen ja verkkotunnusten osalta yhteistyötä emo-Louhen kanssa samoin kuin mm. Google Wokspace osaamisen saralla tarvittaessa.

Toivotamme teille kaikille rentouttavaa ja nautinnollista kesää!