Getafix tiedottaa

Työpaikkailmoitus

Tietoturvaan liittyviä uutisia

Samba-palvelinohjelmiston vakava haavoittuvuus antaa hyökkääjälle muun muassa mahdollisuuden muokata kohdejärjestelmän salasanoja. Päivitykset on syytä asentaa viipymättä.
Kesäkuussa erilaiset huijaukset ja tietojenkalastelukampanjat jatkuivat aktiivisesti. Verkot toimivat hyvin ja vakavilta toimivuushäiriöiltä vältyttiin. Rikolliset hyödynsivät nopeasti Microsoftin tukityökalujen haavoittuvuutta.
Yritysten rahaliikenteeseen kohdistuvat huijaukset lisääntyvät kesän lomakauden aikana. Pitäkää huolta siitä, että organisaationne maksukäytännöt ovat kaikkien työntekijöiden tiedossa.
Voittajatiimi rakensi demonstraation siitä, miten konfliktialueelta voidaan tunnistaa vaarallisia alueita ja suositella niitä välttäviä kulkureittejä.
Tiesitkö, että voit saada Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntijoiden laatimat uutis- ja haavoittuvuuskoosteet ajankohtaisista tietoturvailmiöistä sähköpostiisi joka päivä? Pyydämme apuasi uutiskoosteittemme kehittämiseen niin nykyisiltä lukijoilta kuin teiltä, jotka ette vielä koosteitamme tilaa. Vastaa kyselyymme 31.8.2022 mennessä!

G30 tiedottaa