Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

PEAR PHP -projektin ylläpito on tiedottanut, että projektin sivusto osoitteessa hxxp://pear.php[.]net on onnistuttu murtamaan, ja vähintään yhtä sivuston kautta tarjottavaa tiedostoa on muokattu lisäämällä siihen haitallista lähdekoodia. Suosittelemme tarkistamaan, ettei käytössäsi ole saastunut versio tiedostosta.
Tietoturva-asiantuntija Troy Hunt kertoi 17.1.2019 julkisuuteen valtavasta kokoelmasta käyttäjätunnuksia ja selväkielisiä salasanoja, jota on jaettu eräällä hakkerifoorumilla. Samanlaisia suuria varastettujen käyttäjätunnusten ja salasanojen kokoelmia on paljastunut tammi- ja helmikuun aikana lisää. Kokoelmat sisältävät pääosin jo aiemmin tunnetuissa tietovuodoissa paljastuneita käyttäjätunnus-salasanapareja, mutta mukana on myös uusia paljastuksia. Paljastukset korostavat jälleen kerran sen tärkeyttä, että käyttäjä käyttää joka palvelussa eri salasanaa ja että salasanat ovat pitkiä. Omien käyttäjätunnusten tilanne kannattaa tarkastaa Have I Been Pwned -sivustolta.
Ovatko tietoturvavastuut huomioitu yrityksenne sopimuksissa ulkoistuskumppanien kanssa? Entä huolehditaanko organisaatiossanne laitteiden ja ohjelmistojen perushygieniasta? Noudattaako työyhteisönne tietoturvallisia työtapoja? Nyt viimeistään olisi aika. Tietoturvauhkien ja -ratkaisujen viiden kärki ei vanhene, siksi ne ovat päteviä myös vuonna 2019.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.