Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Suojaa yrityksesi liiketoiminta kattavilla tietoturva­palveluilla

Mediassa uutisoidaan jatkuvasti yrityksistä, jotka ovat joutuneet tietomurron/kyberhyökkäyksien kohteiksi. Hyökkäysten kohteena ovat kaiken kokoiset yritykset. Pahimmassa tapauksessa tietomurto voi keskeyttää koko liiketoiminnan. Vääriin käsiin tietomurron seurauksena voi joutua henkilötietoja, käyttäjätunnuksia, salasanoja, tarjouksia ja sopimuksia. Perinteinen virustorjunta ja palomuuri eivät enää riitä. Nyt tarvitaan modernia monikerroksellista tietoturvaa.

 

Tietoturvallisuus on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa. Tietoturvapalveluilla varmistat IT-ympäristösi liiketoiminnan jatkuvuuden ja turvallisuuden muuttuvassa maailmassa. Erilaisilta tietoturvauhilta, kuten haittaohjelmilta ja tietoturvahyökkäksiltä, suojautuminen on tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

 

 

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

 

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
  • Tietoturvakartoitus
  • Raportointi ja kehitysehdotukset
  • Palomuuriratkaisut
  • Tietoturvallinen etätyöskentely
  • Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
  • VARMUUSKOPIOINTI
  • VAHVA TUNNISTAUMINEN

Oikein valituilla tietoturvapalveluilla yrityksesi tiedot pysyvät turvassa, suojaat laitteet ja verkot, suojaudut palvelunestohyökkäyksiltä. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oman yrityksesi kannalta oikeat tietoturvapalvelut turvaamaan liiketoimintasi nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Getafix Oy on F-Securen/WithSecuren pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.