Ajankohtaista

0 Kohdetta

Getafixista osa Louhea - yrityskaupalla entistä laajempaa palvelukykyä

Louhi Net Oy ja Getafix Oy ovat solmineet sopimuksen, jolla Louhi ostaa koko Getafixin osakekannan. Kaupan jälkeen Getafix Oy jatkaa toimintaansa ja kehittymistä itsenäisenä yhtiönä ja synergiaa lisätään vaiheittain monella tasolla. Getafixin henkiöstössä ei tapahdu muutoksia ja asiakkaillemme tutut yhteystiedot säilyvät ennallaan.   

Asiakkaille muutos näkyy entistä kattavampana palveluna ja skaalautumiskykynä, lähtökohtana aina asiakkaan oma ICT-strategia ja alustavalinnat.

“Louhen saaminen omistajaksi avaa meille uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palvelemiseksi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Meille on tärkeää, että omistajaksi tulee 100% suomalainen yritys, joka jatkaa myös paikallista toimintaa ja joka haluaa aidosti kehittää toimintaa. ”, kommentoi kauppaa Getafixin toimitusjohtaja Ate Kolulahti.

“Louhi haluaa auttaa asiakkaitaan heidän liiketoimintansa kehittämisessä ja kasvussa. Yhdessä Getafixin kanssa pystymme tukemaan entistä kokonaisvaltaisemmin pk-yrityksiä heidän toimintansa kaikissa vaiheissa.  Getafix tarjoaa meille väylän palvella asiakkaita myös heidän oman ICT-infransa osalta ja tulemme kehittämään Getafixiä omana yhtiönään.”,  Louhen toimitusjohtaja Mika Paavola toteaa.

Louhi Net Oy lyhyesti

Louhi (www.louhi.fi) on johtava kotimainen hosting-yhtiö ja digitaalisen työn ratkaisujen toimittaja. Louhella on 20 000 asiakasta ja yhtiön palveluihin kuuluu muun muassa verkkotunnukset, webhotellit sekä pilvialustat ja digitaalisen työn ratkaisut. Yhtiön liikevaihto oli 3 miljoonaa euroa vuonna 2022. Sen omistus on 100% Suomessa. Yhtiö kuuluu Winterbackwoods Oy -konserniin, joka tekee sijoituksia IT-alan yhtiöihin.

Mahtavia uutisia! Getafix Oy:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton arvostettu Avainlippu-merkki! 💙

Getafix Oy:n saama Avainlippu on merkki siitä, että yrityksemme tarjoaa laadukkaita palveluita, jotka ovat suomalaisen työn ja osaamisen tulosta. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä merkki, joka kertoo, että tuote tai palvelu on valmistettu Suomessa ja se täyttää tietyt laatuvaatimukset.

Meille on tärkeää sitoutua kotimaisuuteen ja vastuullisuuteen. Avainlippu onkin osoitus siitä, että Getafix Oy haluaa tukea suomalaista työtä ja edistää kotimaista osaamista.

Olemme ylpeitä ollessamme osa Suomalaisen Työn Liittoa!

 

Ajankohtaista tietoa ohjelmistohaavoittuvuuksista Kyberturvallisuuskeskuksen sivuilta