Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana
Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti
Saat yrityksesi käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen.

F-Secure Gold Partner
Olemme F-Securen pitkäaikainen luottokumppani eli kauttamme heidän huippuhyvät kotimaiset tietoturvatuotteet ja -ratkaisut.

Primary_CMYK_certified_BLACK_GoldPartner_Coated1-89x120

Suunnitellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut:
Ate Kolulahti
Technical Sales Director
puhelin 0400 15 81 98
ate.kolulahti@getafix.fi

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?
• Tietoturvakartoitus
• Raportointi ja kehitysehdotukset
• Palomuuriratkaisut
• Tietoturvallinen etätyöskentely
• Virustorjunta ja Roskapostin suodatus
• Varmistukset
• Vahva käyttäjätunnistus

Ajankohtaista

Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen käsittelemien tietoturvatapahtumien määrä räjähti voimakkaaseen kasvuun viime vuonna. Kyberturvallisuuskeskuksen toiminta painottuu kasvavassa määrin vakavien ja yhteiskunnan kannalta merkittävien kyberhäiriöiden ennaltaehkäisyyn.
Spring-kehyksen ytimestä on löydetty kriittinen haavoittuvuus, joka voi mahdollistaa hyökkääjän oman ohjelmakoodin suorittamisen kohdejärjestelmässä.
Helmikuun kybersäätä värittivät pilvisyys ja sateet. Ukrainan sodan kybervaikutukset eivät merkittävästi ole näkyneet Suomessa, mutta voivat mahdollisesti aiheuttaa yllättäviä muutoksia. Samaan aikaan tavanomaiset kybermaailman ilmiöt kuten huijaukset ja kalastelut ovat edelleen läsnä. Lisäksi laajalti lääkinnällisissä laitteissa käytetystä PCT Axeda -alustasta löytyi useita kriittisiä haavoittuvuuksia.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.